Reference: 1800

Project: Liv Studio

Location: Flitcham, Norfolk

Client: Liv Architects

Status: Complete

Signage: Bear Industries


Photography credit: Matthew Smith Architectural Photography


Our studio in Flitcham is a recently converted barn, originally the Rifle Range for the Sandringham Estate.

 

Having sat empty for at least quarter of a decade, we first viewed the property when it had a mud floor and more graffiti than you’d expect. Over a period of six months, the building has been carefully restored and thermally upgraded, providing a fantastic open plan studio and meeting space, which we have fitted out with a mix of old and new furniture.

 

We enjoy welcoming our clients new and old to this fantastic space.

Left Right

If you like what you see, get in touch with us today.

Say hi