Extension (Gayton)

This project is to extend and reconfigure a tiny rural cottage near the village of Gayton in west Norfolk.

The existing two-up-two-down cottage is too small for the client’s growing family, and while it benefits from a fantastic large plot, the existing cottage has a poor relationship to the garden.

The proposals involve extending the house with a wrap-around L shaped extension to the side and rear, adding a broken plan kitchen/dining/ living space as well as two further bedrooms and a new staircase. This allows the main living spaces to address the rear gardens, while the relocation of the vertical circulation frees up the existing footprint of the original house to be put to better use.

 

Location: West Norfolk

Client: Private

Status: Nearing Completion

Back

The GIF above demonstrates the 1990s additional being removed, and the proposed additions once constructed.

If you like what you see, get in touch with us today.

Say hi

Full -size image
X