Extension (Gayton)

This project is to extend and reconfigure a tiny rural cottage near the village of Gayton in west Norfolk.

The existing two-up-two-down cottage is too small for the client’s growing family, and while it benefits from a fantastic large plot, the existing cottage has a poor relationship to the garden.

The proposals involve extending into the large front garage and providing a living room/ bedroom extension to the rear. This allows the main living spaces to address the front and rear gardens, while a side projecting workshop space encloses the side garden forming a courtyard, separating ‘public’ and ‘private’ space.

 

Location: West Norfolk

Client: Private

Status: On Site

Back

The GIF above demonstrates the 1990s additional being removed, and the proposed additions once constructed.

If you like what you see, get in touch with us today.

Say hi

Full -size image
X