Liv Office (Norfolk)

Our studio in Flitcham is a recently converted barn, originally the Rifle Range for the Sandringham Estate.

 

Having sat empty for at least quarter of a decade, we first viewed the property when it had a mud floor and more graffiti than you’d expect. Over a period of six months, the building has been carefully restored and thermally upgraded, providing a fantastic open plan studio and meeting space, which we have fitted out with a mix of old and new furniture.

 

We enjoy welcoming our clients new and old to this fantastic space.

 

Location: Flitcham, Norfolk

Client: Liv Architects

Status: Complete

Photographs by: Matthew Smith Architectural Photography         

Signage by: Bear Industries

Back

Signage by Bear Industries

If you like what you see, get in touch with us today.

Say hi

Full -size image
X